Cautare

137 de rezultate pentru "genti indiene" (3.54 secunde)
In urma cu o luna, noul presedintele al Autoritatii, Gabriel Zbircea, a anuntat ca AVAS a primit sase-sapte scrisori de interes pentru preluarea Tractorul Brasov, depuse de doua grupuri indiene, doua companii din Turcia, o firma italiana, o alta poloneza, precum si de mai multi investori romani.
Initial, Renault si Mahindra intentionau sa produca 50.000 masini Logan la o fabrica a companiei indiene, dar ulterior au majorat investitia, pana in 2010 propunandu-si sa produca doua milioane de autovehicule.
Mahindra & Mahindra spera sa vanda 4.000 de masini din gama Logan, pe luna, incepand din august-septembrie, a anuntat patronul diviziei automobilistice a companiei indiene, Pawan Goenka.
„Dezvoltarea sectoarelor de distributie, logistica, transporturi si constructii sunt alti factori care ar putea stimula cresterea pietei de leasing“, a precizat Dumitrescu. 4.000 de Loganuri pe luna în IndiaMahindra & Mahindra spera sa vânda 4.000 de masini din gama Logan, pe luna, începând din august-septembrie, a anuntat patronul diviziei automobilistice a companiei indiene, Pawan Goenka, într-un interviu acordat agentiei Reuters.
Tot de la Banca Nationala Romana se va putea afla si valoarea monedei chinezesti-renminbi, cunoscuta si cu numele de yuan, a rupiei indiene sau a peso-ului mexican.
Probabilitatea ca Nano sa ajunga in Romania este totusi redusa, mai ales ca masinile indiene nu sunt prea bine vazute, astfel ca vanzarile ar fi slabe, chiar daca masina ar deveni cea mai ieftina de pe piata.
De zece ani ruleaza, zi-noapte, filmul Traian Basescu, uneori cu reflexe indiene, de Raj Kapoor. Sunt scenele in care duios, de dupa perdele politice, se infatiseaza Elena Udrea.
Oficialitatile indiene se implica serios in dezvoltarea tehnologica a tarii, reusind in ultimii sapte ani sa reduca de 20 de ori pretul transferului de date pe distante lungi si wireless.
Guvernul indian a facut o comanda importanta, astfel ca pretul primit a ajuns la numai 35 de dolari. Autoritatile indiene vor distribui tableta studentilor pentru a le facilita accesul la interne
granat, ametist, agate indiene, carneol, lapis lazuli, angelit, cuart roz, rodonit, chihlimbar, ochi de tigru. Au mers la fel de bine pandantele - intre 15 - 30 RON bucata, pietrele romanesti:
Familia mea este de origine algeriena, dar si cu radacini cambodgiene, egiptene si indiene' . Parcurs Indila s-a facut cunoscuta prin colaborari cu numerosi artisti precum OGB, Rohff, Soprano, TLF, Nessbeal, L‘ Algerino, DJ Abdel sau Youssoupha.
Nascuta in Franta, cantareata, pe numele sau real Adila Sedraia, are origini indiene si algeriene, de aici si inflexiunile vocii sale care trece usor de la ritmurile orientale la chansonetele pariziene.
Aman Ralhan, cel care reprezinta Sadhana Boutique in Romania, detine un magazin cu haine si obiecte indiene in Bucuresti, vizavi de magazinul Cocor.
Pe parcursul celor trei zile ale festivalului, intre orele 10.00 si 20.00, vor avea loc demonstratii de arta culinara si degustari de mancare cu specific asiatic, spectacole de muzica si dans traditional, prezentari de kimonouri japoneze, costume traditionale chinezesti, coreene (hanbok) sau indiene (sari), ateliere de caligrafie coreeana, japoneza, chinezeasca, hindi, workshopuri si prezentsri de cosplay si de make-up in stil asiatic, precum si expozitii de fotografie.
Mi-a vorbit apoi despre imensele orase subterane costruite de zei si mi-a mai zis ca toate aceste evenimente au fost scrise de zei intr-o carte care se cehama "CRONICA AKAKORULUI" In cea mai mare parte se vorbea despre lupta triburilor indiene impotriva omului alb, mai precis impotriva spaniolilor si a portighezilor care cautau cauciuc, a colonistilor, aventurierilor si a soldatilor peruani.
Bineinteles, l-am folosit doar la preparate indiene. (http://www.reteteleluiradu.ro/2010/12/16/pe-scurt-despre-uleiul-de-mustar-1/ ). Uleiul esential de mustar este produsul preferat in India datorita proprietatilor sale curative ( informeaza organicfacts.net ).
• Vineri - duminica, 23-25 mai - Festivalul culturii indiene - Namaste India Lectii de limba hindi, sanscrita, bengali, demonstratii de yoga traditionala, arta decorarii cu henna, dans indian clasic - Odissi, Bharatanatyam, Mohiniattam si Kathak, istoria si evolutia sari-ului in timp, mandala, lectii de gatit mancare indiana, prezentare de ceaiuri, lansari de carte si proiectii de filme vor oferi publicului un tablou complet asupra diversitatii culturale a Indiei.
Mierea a fost considerata una din cele mai minunate daruri ale naturii catre omenire inca din timpul civilizatiei indiene stravechi (vedice).
In Romania, produsul este cunoscut mai degraba sub denumirea de iarba sau marijuana, adica un amestec verde, maro sau gri din frunzele, tulpinile, semintele si florile uscate ale canepei indiene.
Georg Kraus mentiona, in Cronica Transilvanie- intamplari din perioada 1608-1665, consemna, foarte interesant, ca in 1657, pe 2 februarie, au fost observate pe cer 3 stele de foc intr-un nor negru, luptandu-se una cu alta este, poate, descrierea care seamana cel mai mult cu descrierea celebrelor vimana din poemele indiene Ramayana si Mahabharatha si este clar ca omenirea a trait experiente asemanatoare.
google-analytics.com